Maak nu kans op een GIANT Triple X1 LDS fiets

Heb jij onlangs een nieuwe badkamer gekocht bij een mijn bad in stijl specialist? Dan maak jij kans op een gave GIANT Triple X1 LDS fiets.

Hoe werkt de actie?

Vul de ontvangen invulkaart volledig in en stuur dit GRATIS op naar ons (mijn bad in stijl, antwoordnummer 5454,8060 WB Zwolle) of mail de ingevulde kaart naar marketing@derkreis.nl
Mijn bad in stijl maakt ieder kwartaal één winnaar bekend via de mail.

Wil jij een GIANT fiets winnen?
Voorwaarden GIANT fietsactie
  • Je maakt kans op een GIANT Triple X1 LDS fiets bij aankoop van een badkamer bij een mijn bad in stijl specialist, zodra de kaart is ingevuld en opgestuurd en/of is toegestuurd via de mail.
  • Alleen bij een volledig ingevulde kaart maak je kans op de prijs. Je kan je kaart opsturen naar mijn bad in stijl, antwoordnummer 5454, 8060 WB Zwolle, of maak een foto en mail het naar: marketing@derkreis.nl o.v.v. GIANT fiets actie.
  • Per kwartaal trekken we één winnaar. De winnaar heeft de keuze uit een heren- of damesmodel GIANT Triple X 1 LDS en uit de maat S/M/L.
    De gewonnen prijs is persoonlijk en kan niet worden omgezet in een geldbedrag.
  • Prijswinnaars krijgen per mail bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Door deel te nemen ga je akkoord met gebruik van je naam + foto voor onze social media en op de website van mijnbadinstijl.nl.
  • Dit betreft een doorlopende actie van 1 april 2020 t/m 31 december 2021.
Doe ook mee!
Trotse hoofdsponsor

Mijn bad in stijl is trotste hoofdsponsor van het Mijn BAD-Liv/Giant Offroad Team. In samenwerking met Giant Stores worden wielertalenten ondersteund in diverse disciplines zoals weg-, baanwielrennen, triatlon, cyclo-cross en mountainbike.

In de laatste twee disciplines is mijn bad in stijl zichtbaar via het team. Met deelname zorgt onder andere mijn bad in stijl voor verdere mogelijkheden en groei bij de Giant/Liv talenten- en rijders.

Volg het Mijn BAD-Liv/Giant Offroad Team op Facebook en Instagram.
Kijk op de website voor het laatste nieuws.

GIANT-Triple-X1-LDS-fiets-charcoal-brown
Instagram, volg ons