Mijn bad in stijl op tv!

In 2023 is mijn bad in stijl weer te zien in het SBS6 programma De Grote Huisverbouwing. 

Naast het welbekende programma De Grote Tuinverbouwing kan je op SBS6 nu ook De Grote Huisverbouwing zien. Het team pakt naast tuin- en woonkamerverbouwingen soms ook de keuken en badkamer aan, want je eigen huis op (laten) knappen en helemaal in te (laten) richten naar de laatste trends is nu populairder dan ooit. Voor Keukenspecialisten.nl reden genoeg om wederom de samenwerking met SBS6 aan te gaan! In dit verfrissende klusprogramma krijg je elke week creatieve ideeën en handige tips, ook voor je keuken! Het resultaat: heel veel inspiratie en de nieuwste trends.

Een nieuw seizoen van De Grote Huisverbouwing is dit voorjaar te zien op SBS6!

De-Grote-Huisverbouwing-logo
Meet the team

Djamilla Smits – Presentatie & styling

De benjamin van het team, maar in haar vak staat ze zeker haar mannetje! Ze was al te zien in het succesvolle programma De Grote Tuinverbouwing als presentatrice en styliste. Ze schittert nu dus ook in het nieuwe seizoen van De Grote Huisverbouwing!

Albert Stokkers – Klusser

Albert is gewoon een handige man die alles kan maken wat je wilt. Van een grote kledingkast tot een eettafel of gewoon een eenvoudige DIY klus; hij laat je zien dat er meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken!

Bekijk hier seizoen 2
Bekijk hier seizoen 1