Mijn bad in stijl op TV!

Naast het welbekende programma De Grote Tuinverbouwing komt SBS6 nu ook met De Grote Huisverbouwing. 

Naast tuin- en woonkamerverbouwingen pakken ze nu ook de keuken en badkamer aan, want je eigen huis op (laten) knappen en helemaal in te (laten) richten naar de laatste trends is nu populairder dan ooit. Voor mijn bad in stijl reden genoeg om de samenwerking met SBS6 aan te gaan! In dit nieuwe verfrissende klusprogramma krijg je elke week creatieve ideeën en handige tips. Het resultaat: heel veel inspiratie en de nieuwste trends, ook voor je badkamer!

Het seizoen van De Grote Huisverbouwing op SBS6 is afgelopen.
Wekelijks worden de uitzendingen op dinsdagochtend om 11.25 uur herhaald.

De-Grote-Huisverbouwing-logo
Meet the team

Patty Brard – Presentatie

Patty heeft met haar enthousiasme de gave om iedereen op zijn of haar gemak te stellen, ook voor de camera! En als levenspartner van een gerenommeerde architect is zij de aangewezen persoon om de presentatie van dit verbouwingsprogramma op zich te nemen!

Leonie Hendrikse – Styling

De kracht van Leonie zit in het ontwerpen van authentieke creaties. Hierdoor kun je gaan genieten van de mooiste metamorfoses, in welke ruimte dan ook!

Albert Stokkers – Klusser

Albert is gewoon een handige man die alles kan maken wat je wilt. Van een hele keuken tot een eettafel of gewoon een eenvoudige DIY klus; hij laat je zien dat er meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken!

Bekijk hier de afleveringen