VASCO

Vasco biedt verwarmings- en ventilatieoplossingen aan door heel Europa, maar ook in verre exportmarkten zoals Japan, VS, China en Nieuw Zeeland. Het bedrijf is een toonaangevende producent in designradiatoren, ventilatie, vloerverwarming en koeling. Ze kijken naar de behoeften van de eindgebruiker en richten zich sterk op de individuele behoeften. Vasco kenmerkt design, gebruiksgemak en service.

NIVA COLLECTIE

Maak kennis met de Niva collectie van Vasco. Deze tijdloze designcollectie biedt heel wat warmteoplossingen. Sober, discreet en alles ademt één stijl. Een strakke belijning is kenmerkend voor deze collectie. Binnen de Niva collectie bestaan verschillende lijnen zoals de Niva Soft met afgeronde zijkanten. Deze lijn binnen de Niva collectie is perfect als je zoekt naar een zachtere uitstraling in de badkamer.

Uiteraard heeft Vasco meerdere collecties in het assortiment met allemaal een eigen stijl, waaronder Blower, Mono, E-volve, Ritmo, E-tech, Itris, FlatLine. Ontdek hier alle collecties op de website van Vasco.

Bekijk de designradiatoren van Vasco nu virtueel in je interieur met de Vasco AR app.

jouw magazine, inspiratie
Gratis magazine

Nog meer inspiratie opdoen?
Vraag dan ons gratis badkamermagazine aan,
en blader door maar liefst 35 bladzijdes badkamer inspiratie!

    Mijn adres is niet buiten Nederland.

     

    Instagram, volg ons