Muziek in je badkamer

Heerlijk muziek luisteren in de badkamer? Dat kan met de audio oplossingen van OrangeAudio. De geluidsoplossingen zijn perfect wanneer je fantastisch geluid wilt horen, maar geen luidsprekers wilt zien of omgevingsgeluid wilt horen. Naast ingebouwde speakers biedt OrangeAudio audiosets en HIFI-apparatuur aan.

Singing in the shower

De OrangeAudio One is een high-end audio toepassing die volledig is weggewerkt in bijvoorbeeld het plafond of badkamermeubel. De Bluetooth audio streamer kent een zeer geringe omvorming en geeft een mooi, vol geluid. Daarnaast heeft de audioset van OrangeAudio een zeer laag energieverbruik en schakelt het apparaat automatisch op stand-by stand. De installatie is zeer eenvoudig en dus zo gepiept.

Bubbelen met muziek in de jacuzzi

Heb jij een jacuzzi in de tuin of een thuis-spa? Dan heeft OrangeAudio een speciale audioset om nog meer tot rust te komen in de SPA-setting met jouw favoriete muziek. De OrangeAudioPunch 2.1 wordt onzichtbaar weggewerkt in jouw spa. Bediening gaat gemakkelijk via jouw smartphone of tablet.

Active Noise Cancelling

Wil jij na een douche- en/of badmoment nog meer genieten van je favoriete muziek en niet afgeleid worden? Dan heeft OrangeAudio nu voor jou een Wireless hoofdtelefoon met Active Noise Cancelling waardoor jij jouw muziek ongestoord door het hele huis kan luisteren. Eventueel ook ideaal voor als je thuiswerkt, want er zit namelijk een microfoon ingebouwd. Handig toch?

Wil jij meer weten over de muziekoplossingen van OrangeAudio? Bekijk hier hun website. Benieuwd naar tips in de badkamer? Lees dan bijvoorbeeld het blog over tips in de minimalistische en strakke badkamer.

Instagram, volg ons