Automatisch een warme badkamer wanneer jij dat wilt!

De winter is amper begonnen en ben je nu al die koude badkamervloer zat? Overweeg dan eens vloerverwarming van Magnum.

Je badkamer gebruik je maar een paar keer op een dag. Daarom is het zonde om je badkamer constant te verwarmen, zeker met de hoge energieprijzen tegenwoordig. Magnum vloerverwarming biedt hiervoor de oplossing; het verwarmt je badkamer alleen wanneer jij het nodig hebt, snel en effectief. De nieuwe MAGNUM Remote Control is de meest geavanceerde op de markt en speciaal ontworpen voor ultiem gebruikersgemak.

Op afstand bedienbaar

De nieuwe MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat is speciaal ontworpen om het je nog makkelijker te maken. Deze WiFi thermostaat is zowel intuïtief te bedienen via het ingebouwde touchscreen als op afstand via je smartphone of tablet (iOS en Android). Daarnaast werkt hij samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Hiermee kan de temperatuur hoger of lager worden gezet en de huidige temperatuur van de vloer worden opgevraagd. Alles vanaf luie stoel of wanneer je nog lekker warm in bed ligt.

Mijnbadinstijl-magnum-blog-foto-2
Mijnbadinstijl-magnum-blog-foto-1
NIEUW: Vraag het Siri

De MAGNUM Remote Control is nu ook te automatiseren met Siri Shortcuts (Opdrachten). Door middel van je locatie of een zelf gekozen spraakopdracht kun je bijvoorbeeld aangeven dat de thermostaat op een bepaalde temperatuur ingesteld moet worden of de vorstvrij modus activeert bij een lage (lokale) buitentemperatuur. Natuurlijk zit er ook een vakantiemodus op die je kunt laten activeren als je een paar dagen niet thuis bent.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Slimme energiebesparing

Geen moeilijke berekeningen, deze thermostaat berekent zelf de benodigde opwarmtijd: je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes jouw vloer warm moet zijn. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd (intelligente functie) en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus eenmaal de thermostaat instellen op bijvoorbeeld 23°C om zeven uur ’s ochtends, daarna doet de thermostaat de rest. Hoe slim is dat!

Mijnbadinstijl-magnum-blog-foto-4

Meer weten? Kijk dan op magnum.nl

Mijnbadinstijl-magnum-blog-logo
Instagram, volg ons