De Industriële Stijlbadkamer

De stijlbadkamer is dé badkamer die precies is afgestemd op jouw eigen stijl.

Ontzorging van ontwerp t/m oplevering

Persoonlijke & vrijblijvende werkwijze

Betrouwbare service
& garantie

Inspiratievolle
showrooms

Duurzame & toekomstgerichte oplossingen

De industriële stijlbadkamer

De stijlbadkamer is zeer zorgvuldig geselecteerd, waarbij gekozen is voor de ultieme mix tussen trends en stijl. Een industriële uitstraling met zwarte accenten, die de elementen in de hele ruimte benadrukken.

De tegelkeuze heeft een kleurstelling volledig van deze tijd. Gekozen is voor een ton sur ton pallet van taupe en het luxueuze pearl. De tegels voegen een warme sfeer toe aan de industriële, zwarte accenten.

Het badmeubel in prachtig houtdesign “Tabacco” heeft een warme houtkleur in combinatie met industriële stalen mogelijkheden naar wens, een elegante, zwarte opzetkom en een prachtige spiegel met verlichting. De subliem ingebouwde hendelkranen zijn eveneens industrieel zwart.

De industriële stijlbadkamer

De heldere glazen douchedeur is ook weer op industriële gedachten geïnspireerd door de toevoeging van subtiele zwarte elementen. Ook hier zijn er stijlvolle zwarte inbouw kranen met de hand- en hoofddouche. Naast de stijlelementen geniet praktisch genot ook een grote voorkeur.

Het toilet is een combi van een strakke bedieningsplaat en ook hier weer en zwart Italiaans design wandcloset, passend in de industriële look van deze stijlbadkamer.

Een vrijstaand bad die de ruimte een vintage uitstraling geeft met een knipoog naar de baden van weleer met de uitstraling van toen in combinatie met de luxe van vandaag. De vrijstaande zwarte kranen zijn een sieraad naast dit prachtige bad.

Ontwerpster Marije Develing van Maison Belle heeft deze stijlbadkamer persoonlijk geselecteerd en gestileerd.

jouw magazine, inspiratie
Gratis magazine

Nog meer inspiratie opdoen?
Vraag dan ons gratis badkamermagazine aan,
en laat je inspireren door alle prachtige foto’s, handige tips en weetjes.

  Mijn adres is niet buiten Nederland.

   

  Jouw persoonlijk advies

   Ben jij benieuwd wat onze stijlexperts voor jou kunnen betekenen? Onze stijlexperts nemen alle tijd voor een adviesgesprek en/of badkamerdesign.

   Vul hiernaast jouw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak.

   Jos Veldhuis - Formulemanager
   mijnbad in stijl