Giant/Liv Benelux Off-road Team

Mijn bad in stijl is sponsorpartner van talenten bij Giant/LIV van de discipline offroad. In samenwerking met verschillende Giant Stores worden talenten ondersteund in weg-,baanwielrennen, triatlon, cyclo-cross en mountainbike. Mijn bad in stijl ondersteunt specifiek in de disciplines: cyclo-cross en mountainbike. Met deze samenwerking zorgen we er samen voor dat er groeimogelijkheden ontstaan bij de Giant/Liv talenten- en rijders. Volg ze op Instagram, Facebook en de website om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Wat houdt de sponsoring met Giant in?

Niet alleen zie je de mijn in stijl logo’s terug op de tenues, maar de sponsoring Giant/Liv betekent natuurlijk veel meer. Benieuwd naar meer informatie hierover? Klik dan hieronder op de button. Wij nemen je in dit blog mee wat de sponsoring tussen Mijn BAD en Giant inhoudt.

Sport en wellness
met elkaar verbonden

Na inspanning is het tijd om de ontspanning op te zoeken. Sport, gezondheid en ontspanning zijn verbonden met elkaar. Wij hebben de ervaringen van de dames uit het team met tips & trucs op een rij gezet voor je in blogs. Laat je inspireren door de blogs!

Jouw persoonlijk advies

    Ben jij benieuwd wat onze stijlexperts voor jou kunnen betekenen? Onze stijlexperts nemen alle tijd voor een adviesgesprek en/of badkamerdesign.

    Vul hiernaast jouw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak.

    Jos Veldhuis - Formulemanager
    mijnbad in stijl