De Mediterrane Stijlbadkamer

De stijlbadkamer is dé badkamer die precies is afgestemd op jouw eigen stijl.

Ontzorging van ontwerp t/m oplevering

Persoonlijke & vrijblijvende werkwijze

Betrouwbare service
& garantie

Inspiratievolle
showrooms

Duurzame & toekomstgerichte oplossingen

De mediterrane stijlbadkamer

De items voor deze Stijlbadkamer zijn zorgvuldig geselecteerd om de ultieme mix tussen trends en stijl te creëren.

De mediterrane uitstraling in combinatie met het matwitte sanitair en de RVS elementen stralen pure luxe, maar ook speelsheid uit.

Het badmeubel “Dawn” is voorzien van een prachtig houtdessin, wat een vernuftig contrast geeft met het kleurenpalet dat wij gekozen hebben voor deze mediterrane badkamer. Het dubbele wastafelblad is van keramiek en is ook uitgevoerd in stijlvol matwit. Ook hier zien we weer de combinatie met RVS, zoals in deze Stijlbadkamer heel subtiel de omlijsting van de spiegel (inclusief een ingebouwde verlichte vergrootspiegel met dimmer!) of bijvoorbeeld de douchedrain in dit luxe materiaal zijn uitgevoerd. Dat geldt ook voor alle kranen, douches en accessoires van het gloed-nieuwe Qisani. Ook het wandcloset is uitgevoerd in matwit met een softclose closetzitting en natuurlijk hebben wij gekozen voor de rimmless uitvoering. Dat ziet er niet alleen strak uit maar is ook makkelijk schoon te houden en hierdoor zeer hygiënisch. En wat te denken van de prachtige inloopdouche met matwitte profielen. Deze is ook leverbaar in RVS, maar ook in chroom of matzwart. Natuurlijk is deze Italiaanse schone ook in andere uitvoeringen en formaten leverbaar.

De mediterrane stijlbadkamer

De tegelkeuze valt op een luxueuze matwitte wandtegel in een groot formaat van liefst 40×120 cm. Uiteraard zouden we bijna zeggen in een gerectificeerde uitvoering, waardoor een zeer strak geheel ontstaat, vooral als er zoals hier wit voegsel wordt gebruikt.

Het geheel wordt tenslotte gecompleteerd met een zogenaamd “Back to Wall” bad. Omdat het bad niet wordt ingetegeld geeft het een uiterst rustig beeld in deze fraaie badkamer. De radiator hebben wij in de gewaagde kleur Duivenblauw laten spuiten. Deze RAL kleur geeft het geheel een extra luxe en mediterraans tintje en maakt het geheel helemaal af. Is deze kleur je iets te heftig? Geen nood, hij is leverbaar in iedere (RAL) kleur.

Ontwerpster Marije Develing van Maison Belle heeft deze stijlbadkamer persoonlijk geselecteerd en gestileerd.

jouw magazine, inspiratie
Gratis magazine

Nog meer inspiratie opdoen?
Vraag dan ons gratis badkamermagazine aan,
en laat je inspireren door alle prachtige foto’s, handige tips en weetjes.

  Mijn adres is niet buiten Nederland.

   

  Jouw persoonlijk advies

   Ben jij benieuwd wat onze stijlexperts voor jou kunnen betekenen? Onze stijlexperts nemen alle tijd voor een adviesgesprek en/of badkamerdesign.

   Vul hiernaast jouw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak.

   Jos Veldhuis - Formulemanager
   mijnbad in stijl