Extra voordelig muziek in je badkamer

*Deze actie is reeds verlopen en derhalve niet meer geldig*

Wil jij genieten van muziek in je badkamer? Met het Bluetooth audiosysteem van OrangeAudio stream je eenvoudig muziek van je telefoon of tablet naar de audioset die geheel verborgen achter de badkamerspiegel is gemonteerd!

Nu extra voordelig

Pak nu jouw voordeel bij de mijn bad in stijl winkels. Je schaft de audioset nu aan voor de actieprijs van € 249,- Bekijk hier de showroom bij jou in de buurt. Wil jij meer informatie over de audioset van OrangeAudio, klik dan hier om naar de website te gaan. 

De actie is geldig t/m 31 december 2021.

Singing in the shower

De OrangeAudio One is een high-end audio toepassing die volledig is weggewerkt in bijvoorbeeld het plafond of badkamermeubel. De Bluetooth audio streamer kent een zeer geringe omvorming en geeft een mooi, vol geluid. Daarnaast heeft de audioset van OrangeAudio een zeer laag energieverbruik en schakelt het apparaat automatisch op stand-by stand. De installatie is zeer eenvoudig en dus zo gepiept.

Voordelen van OrangeAudio One
  • Eenvoudig in gebruik
  • Past vrijwel achter iedere LED-spiegel
  • Gemakkelijke montage

Wil jij meer weten over de muziekoplossingen van OrangeAudio? Bekijk hier hun website. Benieuwd naar tips in de badkamer? Lees dan bijvoorbeeld het blog over tips in de minimalistische en strakke badkamer.

Instagram, volg ons