Jouw mening doet er toe!

Wij gaan voor 100% tevredenheid en daarom horen wij graag hoe wij ons kunnen verbeteren.  Service & deskundigheid staan bij ons voorop, dus jouw mening telt.

Heb je een badkamer gekocht bij één van onze Sanitairspecialisten?

Wij horen graag wat jouw ervaringen zijn, zodat we onze service nog beter op maat kunnen maken. Als dank voor het compleet invullen van de onderstaande vragenlijst ontvang je gratis een sanitair-reiniger & glas-/spiegelreiniger

  • Geef hieronder je rapportcijfer!
    1 is zeer ontevreden en 10 is uitmuntend.

  • 1.Vul hieronder je gegevens in om de gratis sanitair-reiniger & een glas- en spiegelreiniger te kunnen ontvangen

  • 2. Wil je ook nog eens kans maken op een gratis hotelovernachting in het luxueuze Pillows? Vul dan ook nog even de volgende gegevens in:

* Velden met * zijn verplicht.
** Voorwaarden:
1. De hotelovernachting wordt 1x per kwartaal verloot. Mijn bad in stijl behoudt zich het recht de prijs niet uit te keren als blijkt dat de badkamer niet gekocht is bij een mijn bad in stijl specialist. De prijs is niet inwisselbaar tegen contanten en is niet geldig op feestdagen (Nederland en België).
2. Met het inzenden van uw review geeft u mijn bad in stijl toestemming om uw reactie inclusief voornaam en geüploade foto op de website te plaatsen en te gebruiken voor social media van mijn bad in stijl. Uw achternaam wordt NIET gepubliceerd op onze website.

luxe hotel overnachting?
Grand Hotel Spa Reylof

Ingetogen luxe in het hart van Gent.

Gehuisd in een prachtig 18e-eeuws koetshuis in het hartje van Gent vind je Grand Hotel Spa Reylof. In deze elegante stadsspa draaien behandelingen en inkleding volledig rond het ontsnappen aan de drukte van het bruisende Gentse stadsleven en het revitaliseren van lichaam en geest.

Eenvoud en het gebruik van zachte kleuren typeren de inrichting van Spa Reylof. Er is geen element te veel in deze knap ontworpen ruimtes: geest en lichaam vinden rust in de combinatie van warm hout, marmeren elementen en fijnzinnige decoratie. Spa Reylof beschikt over een sauna, een infraroodcabine, een ontspanningsruimte, fitness en een welness pool met hydrojet.
Bovendien kan je genieten van alle voorzieningen van het prachtige Pillows Grand Hotel Reylof, waar de spa deel van uitmaakt.

Behandelingen worden aangeboden op behoefte van de gast. Er is een ruim à-la-carte-aanbod, maar de ervaren medewerkers luisteren graag naar de noden van de gast en bieden met veel expertise een behandeling op maat aan.

Voor behandelingen worden de producten van het luxemerk Sothys gebruikt, een vaste waarde in de beste spa’s. Sothys combineert klassieke geuren en aroma’s met een wetenschappelijke benadering. bovendien worden de producten ethisch geproduceerd en niet getest op dieren.

Spa Reylof bevind zich in de tuin van Pillows Grand Hotel Reylof, een luxehotel dat de nadruk legt op een persoonlijke gastenbeleving, ingetogen luxe en een culinaire topervaring. Het pas geopende hotel is gevestigd in het imposante 18e-eeuwse herenhuis van Baron Olivier de Reylof en is nu al de referentie voor luxueus verblijven in Gent.

Bekijk de WEBSITE VAN SPA REYLOF

Instagram, volg ons