Marmer Chique Stijlbadkamer

Het gebruik van “keramisch marmer” in de badkamer zien we al vaak terugkomen, vooral in hotels. Marmer spotten we nu ook regelmatig thuis in de badkamer. Het materiaal staat bekend om haar chique en tijdloze uitstraling. Daarnaast creëer je met marmer in de badkamer een oase van rust met hét luxe gevoel.   

Ontzorging van ontwerp t/m oplevering

Persoonlijke & vrijblijvende werkwijze

Betrouwbare service
& garantie

Inspiratievolle
showrooms

Duurzame & toekomstgerichte oplossingen

Marmer chique stijlbadkamer

Deze nieuwe marmer chique stijlbadkamer van mijn bad in stijl sluit naadloos aan op de laatste badkamertrends. In deze badkamer zien we dé ultieme combinatie van witte marmer(look), gouden elementen en beige kleuren.  

Opvallende tegelkeuze

De prachtige witte marmeren ‘Artic Gold’ tegels aan de wand van Villeroy & Boch vallen direct op door de aders met een touch of gold. Op de vloer liggen bruine ‘Golden Honey’ tegels in een Hongaarse punt. Een prachtig geheel volgens de laatste badkamertrends. 

Stijlvolle doucheruimte

Een doucheruimte is meer dan een functionele plek; het is een essentieel onderdeel in de badkamer en van jouw dagelijkse routine. De doucheruimte in deze marmer chique stijlbadkamer past perfect in het geheel door de gouden details. De Walk In Pro van HSK is de nieuwe, bijna onzichtbare douchecabine uitgevoerd in goud. Zelfs de regendouche van Grohe en de douchegoot van Easy Drain passen in het plaatje door de gouden kleur.  

Badmeubel

Het beige meubel ‘Juice’ van H&R heeft afgeronde hoeken en een bijzondere greep, wat zorgt voor een zachte uitstraling aan de badkamer. De ronde vormen zien we ook terug in de opbouwwastafel van Catalano en de spiegel van Hipp Design. De gouden elementen komen weer terug in de wastafelkraan ‘Cool Sunrise Geborsteld’ van Grohe.  

Thuisspa met chique bad

Een blikvanger in deze badkamer is het vrijstaande, chique bad met vrijstaande kraan. Na een lange dag werken is hét ultieme relaxmoment in dit heerlijke bad stappen. Dit royale bad van Xenz heeft brede randen en is voorzien van arm- en voetsteunen voor een optimale lighouding.  

Meer badkamerinspiratie

Naast deze marmer chique stijlbadkamer, hebben we ook de industriële stijlbadkamer en de mediterrane stijlbadkamer. Deze stijlbadkamers van mijn bad in stijl zijn allemaal volgens de nieuwste trends samengesteld. Kijk voor nog meer badkamerinspiratie op de nieuws & trends pagina. Hier vind je bijvoorbeeld bespaartips voor in de badkamer en de nieuwste trends voor badkamertegels.

jouw magazine, inspiratie
Gratis magazine

Nog meer inspiratie opdoen?
Vraag dan ons gratis badkamermagazine aan,
en laat je inspireren door alle prachtige foto’s, handige tips en weetjes.

  Mijn adres is niet buiten Nederland.

   

  Jouw persoonlijk advies

   Ben jij benieuwd wat onze stijlexperts voor jou kunnen betekenen? Onze stijlexperts nemen alle tijd voor een adviesgesprek en/of badkamerdesign.

   Vul hiernaast jouw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak.

   Jos Veldhuis - Formulemanager
   mijnbad in stijl