Mijn bad in stijl op tv!

Mijn bad in stijl is vanaf eind oktober weer te zien in De Grote Huisverbouwing bij SBS6. 

Naast het welbekende programma De Grote Tuinverbouwing kan je op SBS6 nu ook De Grote Huisverbouwing zien. Het team pakt naast tuin- en woonkamerverbouwingen soms ook de keuken en badkamer aan, want je eigen huis op (laten) knappen en helemaal in te (laten) richten naar de laatste trends is nu populairder dan ooit. Voor Mijn BAD in Stijl reden genoeg om wederom de samenwerking met SBS6 aan te gaan! In dit verfrissende klusprogramma krijg je elke week creatieve ideeën en handige tips, ook voor je keuken! Het resultaat: heel veel inspiratie en de nieuwste trends.

De-Grote-Huisverbouwing-logo
Meet the team

Ivo – Presentatie

Presentator Ivo weet na ruim 20 jaar in de wereld van verbouwingen als geen ander hoe hij de dromen van huiseigenaren tot leven kan brengen. Met zijn groene vingers en passie voor buitenleven, weet hij menig tuin om te toveren tot een waar paradijs. Dit keer ligt zijn focus niet op de tuin, maar samen met het team van De Grote Huisverbouwing, begeleidt Ivo de bewoners door de transformatie van hun huis. Hij is vrolijk en altijd in voor een grapje. Samen met het team hoopt hij de bewoners die in de knel zijn gekomen bij hun verbouwing, weer een lach op het gezicht te bezorgen.

Ad – Klusser

Klusser Ad is een vakman in hart en nieren. Met jarenlange ervaring in de wereld van klussen en verbouwen, heeft hij zich bewezen als een bekwaam expert. Zijn technische kennis en oog voor detail maken hem een onmisbare schakel in het team van De Grote Huisverbouwing. Met Ad aan boord, is elk renovatieproject verzekerd van een vakkundige aanpak en een goed resultaat.

Laura – Styliste

Styliste Laura is gepassioneerd en heeft een scherp oog voor detail. Met haar creativiteit bewijst ze zich elke keer weer als een ware expert in de wereld van interieurontwerp. Met haar talent om ruimtes tot leven te brengen en haar vermogen om de persoonlijkheid van bewoners te vertalen naar een uniek interieur, weet Laura telkens weer te verrassen. Haar inspirerende aanpak en toewijding aan het creëren van droominterieurs maken haar een onmisbare aanwinst voor het team van De Grote Huisverbouwing.

Bekijk hier seizoen 5
Bekijk hier seizoen 4
Bekijk hier seizoen 3
Bekijk hier seizoen 2
Bekijk hier seizoen 1