De juiste sfeer creëren

Niks is zo belangrijk als een badkamer waar jij je helemaal fijn voelt. De juiste sfeer creëren geheel in jouw stijl is hierin belangrijk! Sfeer is niet altijd makkelijk in te brengen bij jouw stijl badkamer. Hoe zorg jij voor jouw stijl in de badkamer die ook nog sfeervol is?

Tegels in de badkamer

Tegels zijn er in alle soorten en maten. Je kan ze plaatsen op de wand en op de vloer. De tegels bepalen de look and feel van jouw badkamer. Tegels zijn dus de spelbepalers in jouw badkamer!

 

Op dit moment zijn grote grijze tegels in. Deze tegels kan je letterlijk combineren met alles in de badkamer! Daarnaast zie je de mozaïektegel veel terug. Met het gebruik van de mozaïektegel creëer je net even een speels effect en een wellness gevoel.

 

De tegels in jouw badkamer zijn stijlbepalend!

Verlichting dé sfeermaker in je badkamer

Licht maakt sfeer, zo ook in jouw badkamer.

Verlichting kan je op verschillende manier terug laten komen in jouw badkamer. Een voorbeeld is verlichting achter je spiegel. Met de spiegels van Hipp Design met ingebouwd licht kan je dit sfeergevoel helemaal creëren naar wens. Daarnaast is het cruciaal om de verlichting terug te laten komen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld gouden of bronzen lampen. Dat maakt de sfeer in jouw badkamer echt compleet.

 

Vraag de mijn bad in stijl expert om advies!

 

Instagram, volg ons