QISANI: stel je eigen badmeubel samen

Een gezonde levensstijl is belangrijk. Daar hoort naast gezond leven natuurlijk ook de persoonlijke en mentale gezondheid bij. Goed voor jezelf zorgen doe je in je eigen thuis-spa. Deze ruimte is dé plek om jezelf weer even op te laden. Hoe ziet deze badkamer eruit? Qisani – het merk van Dekker Zevenhuizen – biedt volop keuze om je badkamer in te richten volgens je wensen.

 

De maatwerk meubelen van Qisani zijn verkrijgbaar in drie modellen en zes houtkleuren. Elke breedtemaat is mogelijk van 600 tot 2400 millimeter. Maak je badkamer af met een kolomkast, spiegel, planchetten, een bijbehorend wastafelblad (op maat) en Frameworks. Mix en match met elkaar. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! In dit blog lees je meer informatie over de drie Qisani modellen: Allasio, Trentino en Celio.

ALLASIO

Een plaatje om te zien is het Allasio maatwerk badmeubel van Qisani uitgevoerd in eiken fineer. Een strak geheel zonder grepen; de lade valt direct tegen het meubel aan. De Allasio collectie biedt naast lades een complete serie opbergmeubels. Zo kun je alles in de badkamer op elkaar afstemmen als het gaat om opbergruimte.

Qisani Allasio Eiken Ice met wastafelblad TopLaminaat en waskom, Allasio onderkast detail

TRENTINO

Creëer een eigentijdse look met Trentino van Qisani. Deze serie is ook van eikenfineer. In tegenstelling tot de Allasio lijn heeft het ladefront van de onderkast geen rechte, maar een schuine rand, waardoor de lade bij het sluiten onder het meubel valt. Ook biedt Trentino een complete serie aan zodat je je badkamer geheel in deze stijl kunt inrichten.

Qisani: badmeubel Trentino met maatwerk wastafel, Trentino onderkast detail

CELIO

Ga voor een prachtig luxe uitstraling met het Celio badkamermeubel. Dit meubel is uitgevoerd in hoogwaardig houtfineer waarbij het front volledig in het corpes ‘valt’ waardoor je een hotel chique uitstraling krijgt. Net als bij de vorige twee modellen, heb je bij dit model ook een uitgebreide serie om je badkamer naar deze stijl in te kunnen richten.

Qisani: badmeubel Celio met marmer detail, Celio onderkast detail, Qisani: Celio Eiken Dark en Frameworks

Frameworks: De stoere aanvulling

De industriële stijl is populair. Wil jij deze stijl in je badkamer? Creëer een stoer, strak en industrieel geheel met Frameworks. Het zwarte frame wordt ‘zwevend’ opgehangen en valt precies om het meubel heen. Een prachtig harmonieus geheel wat jij helemaal naar jouw smaak kan samenstellen.

Qisani: Frameworks met EQ mammoth maatwerk wasbak en witte lades, Qisani: Frameworks Ethnic Nature met copper wasbak

Wil jij meer badkamerinspiratie, informatie over de nieuwste badkamertrends en badkamer voorbeelden? Bekijk dan eens onze andere blogs.

Instagram, volg ons