Stylingtips voor in de badkamer 2020

Is jouw badkamer toe aan een update? Dat komt goed uit, want wij hebben een aantal stylingtips voor de badkamer voor je op een rij gezet.

Bron: Trendcompass.nl

Tip 1: Waterproof behang

Heb je wel eens aan behang in je badkamer gedacht? Er bestaat waterproof behang waardoor dit tegenwoordig prima mogelijk is. Behang bijvoorbeeld de wand achter de wastafel en de spiegel om zo eenvoudig een hele andere sfeerbeleving te maken.

Bron: Primabad

Tip 2: Strak

Kies juist voor een grote tegel als jij houdt van strak en luxe. Dankzij het grote formaat en bijpassende wandpanelen creëer je een strak en exclusief gevoel.

Bron: Julius van der Werf

Tip 3: Licht

Het juiste licht maak hét verschil in jouw badkamer. Verlichting in de nis is populair, maar we zien ook steeds vaker gekleurd licht achter en/of onder de wastafel. Je maakt de badkamer door gebruik van dit soort verlichting ruimtelijker.

Bron: Hipp Design

Tip 4: Zwarte details

Een stoere en een industriële look maak je door het toevoegen van zwarte details in de badkamer. Ga voor zwarte plankjes in de douche, een zwarte WC-rol houder en een zwart wandcloset. Bekijk hier onze stoere stijlbadkamer voor meer inspiratie.

Bronnen: Dekker Zevenhuizen, Waskom en kraan uit de Stijlbadkamer

Tip 5: Streepjes

Houd jij van extra kleur en textuur? Kies dan voor een streepje in de badkamer. Je kan het streepje subtiel aanbrengen in een badkamerkleed of bijvoorbeeld door een poef te plaatsen in de badkamer met strepen. Je kan natuurlijk ook ‘spelen’ met het lijnenspel in de badkamer.

Bronnen: Assenti, H&R Badmeubelen

Instagram, volg ons