Tips voor jouw stijlvolle badkamer

Iedereen heeft een eigen stijl! Deze eigen stijl wil je natuurlijk terugzien in de badkamer. Welke badkamerstijl past nou precies bij jou? Hier vind je verschillende tips om jouw stijlvolle badkamer te creëren!

Tip 1 - Badderen in stijl

Wie houdt nou niet van badderen? Het bad in de badkamer is dé plek in het huis om te relaxen geheel in jouw eigen stijl. Creëer een thuisspa waar helemaal jouw stijl is doorgevoerd. Een modern bad of een bad geheel in een landelijke stijl? Dat kan allemaal. Belangrijk is om goed te oriënteren in wat je wil. Kijk voor alle stijlen hier bij de belevingsbadkamers. De mijn bad in stijl expert helpt graag om jouw ultieme relaxmoment te creëren.

Tip 2 - Ga voor kleuren die aansluiten bij je stijl

De badkamer is dé plek waar jij vooral in de ochtend en avond bent. De juiste kleuren kiezen draagt bij aan het gevoel dat jij wil creëren in de badkamer geheel in jouw eigen stijl. Welke kleuren passen nou bij welke stijl? Hieronder een overzicht kleuren die weleens heel goed zouden passen in jouw stijlbadkamer.

 

Ga voor tijdloos

Een tijdloze badkamer bestaat uit grijs- en zwarttinten. Deze badkamer heeft vaak een moderne touch. De zakelijke kleuren passen in elke badkamer. Passende meubels zijn hierin van belang. Grijs- en zwarttinten maken jouw badkamer absoluut stijlvol met een vleugje design met bijvoorbeeld een hoogglans gelakt greeploos meubel!

Koel effect

Blauwe tinten maken jouw badkamer tot een heldere en frisse ruimte! Blauw is een ingetogen kleur en past altijd in de badkamer. Blauwtinten zorgen net iets meer voor dat moment van rust en ontspanning in jouw stijl badkamer.

Frisse badkamer

Ga voor een frisse look met groene kleurtinten! Met deze tinten breng je het lentegevoel in huis.

Tip-2-ga-voor-kleuren-in-jouw-stijl-Mijn-Bad-In-Stijl
Koel-effect-ga-voor-kleur-in-badkamer-Mijn-Bad-In-Stijl
Frisse-badkamer-kleuren-Mijn-Bad-In-Stijl
Tip 3 - Denk aan de details

Details maken jouw stijl badkamer helemaal af!
Welke details maken de badkamer tot jouw stijlbadkamer?

Groene planten

Je kan bijvoorbeeld gaan voor mooie groene planten in de badkamer. Creëer van jouw badkamer een oase van rust door het gebruik van verschillende groene planen!

Kranen maken hét verschil

Daarnaast maken kranen hét verschil in je badkamer. Ga bijvoorbeeld voor goudkleurige kranen van Dekker Zevenhuizen.

Groene-planten-in-badkamers-Mijn-Bad-In-Stijl
Goudkleurige-kranen-van-Dekker-Zevenhuizen-Mijn-Bad-In-Stijl

Voor advies over het aankleden van de badkamer stijl kan je natuurlijk terecht bij de mijn bad in stijl expert.

Vind hier de mijn bad in stijl expert bij jou in de buurt!

Instagram, volg ons