De badkamertrends van 2022

Een nieuw jaar breekt aan. Misschien betekent dat voor jou wel een nieuwe badkamer? Een badkamer ‘uitzoeken’ is allang zo simpel niet meer, want veel is mogelijk. Tegenwoordig is een badkamer niet alleen functioneel meer, de badkamer van nu is een heuse thuis-spa voor het ultieme wellness-gevoel. Speciaal voor jou hebben we de badkamertrends van aankomende tijd in dit blog staan, zodat jij op de hoogte bent van wat speelt in badkamerland.

Rustic relaxing

Helemaal tot rust komen, dat willen we toch allemaal? Dat gaat zeker goedkomen in de badkamer waar praktisch gemak en ultiem comfort samen gaan. Deel je badkamer in met strakke, architectonische lijnen en gebruik qua materialen een mix van natuurlijk en hout, ook groen is niet meer weg te denken uit de badkamer, want dit zorgt voor het ultieme zen-gevoel. Maak de badkamer af door het gebruik van buitenmaterialen, waaronder onbewerkt hout, steen, marmer en staal. De algehele badkamer oogt stoer, chique en uniek. Oftewel; jij voelt je helemaal thuis in deze badkamer.

Trend: Rustic Relaxing – Qisani Celio Eiken Dark en Frameworks

Chique holistic

Met deze trend tover jij jouw badkamer om naar een rustgevende oase met zachte, iriserende accentkleuren. Jij richt de badkamer organisch in met vloeiende lijnen en een mix van luxe materialen. Met deze badkamerstijl creëer jij een optimaal balans tussen functionaliteit en sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een wasmeubel van Qisani met afgeronde hoeken voor een organische en abstracte uitstraling. Sfeer en functionaliteit staan voorop in deze badkamer.

Trend Chique Holistic – Qisani Allasio Eiken Ice met regaal

Mix en match

Jij hebt nu de vrijheid om zelf het badmeubel en wastafel samen te stellen met Qisani; het maatwerkprogramma. Combineer materialen en kleuren met elkaar voor hetgeen wat jou het meeste aanspreekt en wat past in jouw nieuwe badkamer.

Badkamerontwerp

Hoe ga je vervolgens te werk? Doe meer badkamerinspiratie op, bijvoorbeeld op Pinterest. Hoe ziet de sfeer van jouw droombadkamer eruit? Ga je voor de nieuwste trends of kies je voor iets klassieks? Verzamel al jouw inspiratie(beelden) en maak er een moodboard van. Kies vervolgens voor de materialen en wat de functie van de badkamer moet worden. Het ontwerp in een kleine ruimte zou er ander uitzien dan een badkamer in een grotere ruimte.

Wil je meer lezen over het laatste nieuws en de trends op badkamergebied, waaronder het Qisani maatwerkmeubel? Je leest het in onze blogs op de blogpagina. Ben jij benieuwd wat allemaal mogelijk is? Breng dan eens een bezoek aan één van de mijn bad in stijl showrooms. De koffie en thee staan voor je klaar!

Instagram, volg ons